Arrangementen met Blokarten

Blokarten, een extra activiteit en een heerlijke Barbecue!

| Vanaf 8 p. |

Arrangementen

Arrangementen met Blokarten, een extra activiteit en een heerlijke barbecue.

Vanaf 8 deelnemers. Kleinere groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met beachflingo

Beachflingo

Beachflingo is een grappige variant van beachvolleybal. Dmv. een elastisch doek wordt de bal overgespeeld wat tot hilarische momenten kan leiden omdat de bal alle kanten op kan gaan.
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met beachvolleybal

Beachvolleybal

De bekende team klassieker die bijna iedereen kent en die in een wedstrijd- of in een heerlijk ontspannen setting kan worden gespeeld. Beachvolleybal mag eingelijk niet ontbreken.
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met ultimate frisbee.

Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee is een fairplay teamspel waarbij geen fysiek contact is toegestaan. Bij het spel gaat het er om dat de frisbee achter de achterlijn van de tegenstander wordt gebracht.
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met Tik Tuk.

Tik Tuk

Bij Tik Tuk staat het team in een cirkel en moet de Tik Tuk -die lijkt op een grote badminton shuttle- met handen en voeten in de lucht worden gehouden. Een heel leuk teamspel.
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met Beach Klompgolf

Beach Klompgolf

Wie kent het niet? Beachklomp golf is inmiddels een heuse klassieker geworden. Het parcours op het strand en duin kent de nodige hindernissen en is soms wat merkwaardig….
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met Beach Lacrosse.

Beach Lacrosse

Bij Beach Lacrosse speel je de bal over in de lucht met een stick waarbij veel behendigheid, inzicht en communicatie nodig is. Beach Lacrosse is een leuk en snel teamspel.
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met beach soccer

Beach Soccer

Een potje Beach Soccer doet het altijd goed tijdens een uitje. Door de oneffenheden in het zand springt de bal vaak onveerwachte kanten op tot wanhoop van de pro’s…
Arrangementen met blokarten vanaf € 39,00 met Beach Knotshockey

Beach Knotshockey

Dit leuke teamspel wordt gespeeld met een stick die een dikke schuimkraag heeft. Je kunt elkaar niet bezeren. De spelregels van hockey worden zo goed mogelijk gevolgd…