Arrangementen Blokarten vanaf € 49,00

Blokarten, een extra activiteit en Barbecue (vanaf 20 p.)
Arrangementen met blokarten en beachflingo

Beach Football Golf

Beach Football Golf wordt gespeeld om met zo weinig mogelijk schoten de bal in de hole schieten. Door het parcours op strand en duin is het een echte uitdaging.

Arrangementen met blokarten en beachflingo

Vliegeren

Zijn er deelnemers die op relaxte wijze iets ‘typisch strands’ willen doen? Kies dan voor vliegeren waarbij techniek stuurmanskunst en behendigheid nodig zijn voor de te maken luchtfiguren.

Arrangementen met blokarten en beachvolleybal

Boogschieten

Boogschieten op het strand is nét even anders. Concentratie, techniek en precisie voeen de boventoon. Leuke groepsspellen en onverwachte wendingen maken het heel apart.

Arrangementen met blokarten en beachvolleybal

Kitefighting

Elkaar de loef afsteken, je vlieger tegen de lijnen van de ander sturen en proberen deze te laten crashen.  Alles is geoorloofd om te proberen dit voor elkaar te krijgen. Kitefighting dus!

Arrangementen met blokarten en ultimate frisbee.

Frisbee Golf

Frisbee golf wordt op een parcours in de duinen en op het strand gespeeld, waar diverse baskets staan opgesteld. Lastige plaatsen eisen meer worpen dan menigeen zal vermoeden…

Arrangementen met blokarten en ultimate frisbee.

Beachtafette

Hilarische strandestafette waarbij groepen met elkaar de strijd aan gaan de diverse onderdelen zoals de Skippyball en Caterpillar race,  als snelste uit te voeren. ludieke break tov. de andere activiteiten.

Blokart arrangementen: Blokarten en Tik Tuk.

Shoot Out

Shoot Out is een variant op zowel boogschieten als paintballen: Je schiet op elkaar! Bij het Shoot Out kunnen zowel paintball fights als boogschiet teamspellen worden gespeeld.

Blokart arrangementen: Blokarten en Tik Tuk.

Zandfiguren maken

Zandfiguren maken nadat de groep een bouwopdracht heeft gekregen. Wie gaat wat doen en hoe? Overleg en communicatie is nodig voor een mooi en herkenbaar eindresultaat!