Beachtafette

 

Deze geweldige strandestafette is altijd een super succes. Leiderschap komt uit bijzondere hoeken, onverwacht fanatisme en aansporing van teamgenoten waarvan je dat nou nooit had verwacht. De Beachtafette haalt het beste uit alle teams zonder daarbij oorverdovend gelach niet te schuwen, want vreemde attributen lokken vreemde bewegingen uit die alsnog tot een goed eindresultaat moeten leiden.

Begonnen wordt met een waardige strand warming-up: 3 emmertjes water halen. En wat je ermee moet doen? Dat zie je wel op het strand ūüėČ

 

Skippybal Race

Strand estafette skippy ball race.

 

 

 

 

Probeer het maar eens, zo’n skippybalrace. Het geheim?
Alle vier tegelijk de bewegingen inzetten. Maar ja… dat valt nog niet mee. Wie stuitert op als leider? Of vallen jullie allemaal tegelijk om?

 

Rolrups Race

Strand estafette, skippyball race

 

 

 

 

Iedereen staat in de RollRupsband waarbij het de bedoeling is zo snel mogelijk naar de finish te komen door handen en voeten tegelijk te bewegen en, maar, de handen naar voren en de voeten naar achteren? Dat voelt doorgaans wel wat raar… Hoe lossen we dat op?

 

Loopski Race

Beachtafette Loopskirace

 

 

 

 

Bij de LoopskiRace is samenwerking cruciaal. Je MOET tegelijk je voeten naar voren verplaatsen anders zijn hilarische valpartijen jouw deel, terwijl je tegenstander je soepeltjes voorbij dreigt te lopen… Ligt de oplossing voor de hand, of komt er meer bij kijken?

 

Trektapijt Race

Trektapijt, trektapijt race, trektapijtrace, Beachtafette Trektapijt Race

 

 

 

 

Twee Tapijttrekkers trekken het tapijt onder de voeten vandaan als jullie allemaal tegelijk in de lucht springen. Het vervelende is dat het tapijt ook richting de finish wordt getrokken. Landt iedereen weer op het tapijt of moet je team opnieuw beginnen omdat er een aantal in het zand terecht gekomen zijn?

 

Beachtafette voor groepsuitjes

Zoek je lachwekkende activiteiten, dan is de Beachtafette iets voor jouw groep. Als onderdeel van een groter programma is deze estafette een ludieke break tussen de andere activiteiten door, waar iedereen nog met plezier over na zal praten.

 

Beachtafette combineren

De Beachtafette kun je in principe met alle activiteiten combineren maar komt het best tot zijn recht in een Sport en Spel programma.

 

Direct info aanvragen