Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest te vieren? Kom naar het strand van IJmuiden!

 

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest op het strand: ‘Activity Only’ of geheel verzorgd met bijvoorbeeld een barbecue aan Zee in Paviljoen Surf & Food met uit biologische ingredienten bereide maaltijden geserveerd door een vriendelijk en attent team.

IJmuiden is goed bereikbaar met de auto en met het OV.  Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden.
Het strand is lang en breed. Activiteiten zoals Blokarten kunnen ook bij hoogwater en oostenwind.

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest met blokarten

Blokarten

Blokarten in IJmuiden. Het brengt de sensatie van snelheid en vrijheidsgevoel. Blokarten op strand IJmuiderslag kan ook bij hoogwater en oostenwind.

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest Power arrangementen

Power Arrangementen

Power arrangementen met oa. Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen, Brandingraften of Ribboatvaren. Arrangementen voor liefhebbers van kracht, snelheid en techniek. Na het Powerarrangement honger gekregen? Hoogste tijd voor paviljoen Surf & Food! >>

Bedrijfsuitje en personeelsfeest arrangementen

Sports & Food

Leuke sportieve arrangementen vol actie en avontuur met eén of meer activiteiten en eventueel uit te breiden met ontvangst, lunch, borrel en een barbecue op het strand.

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest houden in Paviljoen Food & Surf

Paviljoen Surf & Food

Na de activiteiten is het heerlijk loungen en dineren in paviljoen Surf & Food. Dit nieuwe, eigentijdse paviljoen bereid heerlijke gerechten van biologische ingrediënten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team. Neem een kijkje.

Contact ons voor info of vrijblijvende offerte