Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest te vieren? Of bent u meer op zoek naar teambuilding? Kom dan naar het strand van IJmuiden! Op misschien wel de beste sportieve strandlocatie van Nederland, kunt u terecht vanaf één activiteit met voortzetting elders, tot aan complete arrangementen met meerdere activiteiten, ontvangst met iets lekkers, lunch, lounchen met een hapje en een drankje, bijvoorbeeld een barbecue aan Zee in Paviljoen Hightide en feestelijk voortzetten met een swing-avond met een bekende dj.

Een sportief bedrijfsuitje voor iedereen

Een ruime keuze uit strandactiviteiten borgt dat ook groepen met sterk uiteenlopende interesses een geweldig uitje zullen ervaren. Of de deelnemers in uw groep nu avontuurlijk, actief sportief, of behoudend en wat meer passief zijn: er is voor iedereen iets leuks te doen.

Waarom naar Aerozone in IJmuiden?

Eens iets anders: avontuurlijke niet alledaagse activiteiten op het strand;

Good Food: uit biologische ingrediënten bereid en geserveerd door een vriendelijk, attent team;

Ruime keuze uit activiteiten: er is voor iedereen iets leuks te doen;

Vanaf één activiteit bijv. met BBQ tot complete arrangementen met meerdere activiteiten en Food & Drinks;

IJmuiden:  breedste sportstrand- en centraal in NL, goed bereikbaar met auto en OV,  uitstekend parkeren;

Amsterdam is met 35 minuten rijden vlakbij!

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest met blokarten

Blokarten

Blokarten in IJmuiden. Het brengt de sensatie van snelheid en vrijheidsgevoel. Blokarten op strand IJmuiderslag kan ook bij hoogwater en oostenwind.

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest Power arrangementen

Power Arrangementen

Power arrangementen met oa. Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen, Brandingraften of Ribboatvaren. Arrangementen voor liefhebbers van kracht, snelheid en techniek. Na het Powerarrangement honger gekregen? Hoogste tijd voor paviljoen Surf & Food! >>

Bedrijfsuitje en personeelsfeest arrangementen

Sports & Food

Leuke sportieve arrangementen vol actie en avontuur met één of meer activiteiten en eventueel uit te breiden met ontvangst, lunch, borrel en een barbecue op het strand.

Bedrijfsuitje of Personeelsfeest houden in Paviljoen Hightide waarvan u hier het vooraanzicht ziet.

Paviljoen Hightide

Na de activiteiten is het heerlijk loungen en dineren in paviljoen Hightide. Dit nieuwe, eigentijdse paviljoen bereid heerlijke gerechten van biologische ingrediënten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team. Neem een kijkje.

Contact ons voor info of vrijblijvende offerte

Contact