Blokart arrangementen

Blokart arrangementen vanaf € 49,50.  Maak een keuze uit de blokart arrangementen voor nog meer variatie, een langer programma, of als uw groep wat groter is. Onderstaande voorbeeld Blokart arrangementen omvatten:

 

  • 1 Uur blokarten waarbij 2 deelnemers elkaar met 1 blokart afwisselen;
  • 1 Extra activiteit (zie onder);
  • Een barbecue ‘First Reef’ (check het barbecueoverzicht).

Vanaf 15 p. Kleinere groep of juist een grotere groep waarvoor meer activiteiten nodig zijn? Vraag naar de mogelijkheden.

Blokart arrangement met beachflingo

Blokarten en Beachflingo

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Beachflingo en een Barbecue ‘First Reef’. Beachflingo is een variant van beachvolleybal. Met een elastisch doek wordt de bal gespeeld wat tot hilarische momenten leidt omdat de bal alle kanten op kan gaan.

Blokart arrangementen met Beachvolleybal

Blokarten en Beachvolleybal

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Beachvolleybal en een Barbecue ‘First Reef’. De team klassieker die bijna iedereen kent en die in een wedstrijd- of in een ontspannen setting kan worden gespeeld. Beachvolleybal mag eigelijk niet ontbreken.

Blokart arrangementen met Ultimate Frisbee

Blokarten en Ultimate Frisbee

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Ultimate Frisbee en een Barbecue ‘First Reef’. Ultimate Frisbee is een fairplay teamspel waarbij geen fysiek contact is toegestaan. Het gaat het er om dat de frisbee achter de achterlijn van de opponent te brengen.

Blokart arrangementen met Tik Tuk.

Blokarten en Tik Tuk

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Tik Tuk en een Barbecue ‘First Reef’. Bij Tik Tuk staat het team in een cirkel en moet de Tik Tuk -die lijkt op een grote badminton shuttle- met handen en voeten in de lucht worden gehouden. Een heel leuk teamspel.

Blokart arrangementen met Beach Klompgolf.

Blokarten en Klompgolf

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Beachklomgolf en een Barbecue ‘First Reef’. Wie kent het niet? Beachklomp golf is inmiddels een heuse klassieker geworden. Het parcours op het strand en duin kent de nodige hindernissen en is soms wat merkwaardig….

Arrangementen met blokarten en beachflingo

Blokarten en Football golf

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten,Beach Football Golf en een Barbecue ‘First Reef’. Beach Football Golf wordt gespeeld om met zo weinig mogelijk schoten de bal in de hole schieten. Door het parcours op strand en duin is het een echte uitdaging.

Blokart arrangementen en beachsoccer: de bal ligt klaar.

Blokarten en Beachsoccer

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Beachsoccer en een Barbecue ‘First Reef’. Een potje Beachsoccer doet het altijd goed tijdens een uitje. Door de oneffenheden in het zand springt de bal vaak onverwachte kanten op tot wanhoop van de pro’s…

Arrangementen blokarten en spel met Beach Knotshockey

Blokarten en Knotshockey

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Beach Knotshockey en een Barbecue ‘First Reef’. Beach Knotshockey is een leuk teamspel en wordt gespeeld met een stick met een dikke schuimkraag. Je kunt elkaar niet bezeren. De spelregels van hockey worden zo goed mogelijk gevolgd…

Blokart arrangementen met Vliegeren.

Blokarten en Vliegeren

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Vliegeren en een Barbecue ‘First Reef’. Zijn er deelnemers die relaxt iets ‘typisch strands’ willen doen? Kies dan voor vliegeren waarbij techniek, stuurmanskunst en behendigheid nodig zijn voor de te maken oefeningen.

Blokart Arrangementen met Kitefighting.

Blokarten en Kitefighting

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Kitefighting en een Barbecue ‘First Reef’. Elkaar de loef afsteken, je vlieger tegen de lijnen van de ander sturen en proberen deze te laten crashen.  Alles is geoorloofd om te proberen dit voor elkaar te krijgen. 

Blokart arrangementen met Boogschieten

Blokarten en Boogschieten

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Boogschieten en een Barbecue ‘First reef’. Boogschieten op het strand is nét even anders met concentratie, techniek en precisie. Leuke groepsspellen en onverwachte wendingen maken het heel apart.

Blokart arrangementen met Frisbeegolf.

Blokarten en Frisbeegolf

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Frisbeegolf en een Barbecue ‘First Reef’. Frisbeegolf wordt op een parcours in de duinen en op het strand gespeeld, waar diverse baskets staan opgesteld. Lastige plaatsen eisen meer worpen dan menigeen zal vermoeden…

Blokart arrangementen met Shoot Out.

Blokarten en Shoot Out

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Shoot Out en een Barbecue ‘First Reef’. Shoot Out is een variant op boogschieten en paintballen: Je schiet op elkaar! Bij het Shoot Out kunnen zowel paintball fights als boogschiet teamspellen worden gespeeld.

Blokart arrangementen met Beachtafette. Hier zie je de skippyball race.

Blokarten en Beachtafette

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, de Beachtafette en de Barbecue ‘First Reef’. Hilarische strandestafette waarbij groepen strijden om bijvoorbeeld de  Skippyball- en Caterpillar race,  als snelste uit te voeren.

Blokart arrangementen: Blokarten en Tik Tuk.

Blokarten en Zandfiguren

Dit blokart arrangement bestaat uit Blokarten, Zandfiguren maken en de Barbecue ‘First Reef’. Nadat de groep een bouwopdracht heeft gekregen. Wie gaat wat doen en hoe? Overleg en communicatie is nodig voor een mooi en herkenbaar eindresultaat!