Blokarten

Blokarten schenkt je iets: Vrijheidsgevoel en onvergetelijk plezier…

Blokarten of strandzeilen is de robuuste beleving van windkracht vertaald in snelheid op wielen, jieeeehoeeeee!
Met catamaran snelheid wordt over een uniek strand van 300 meter breed, kilometers achter elkaar gezeild, ook bij hoogwater of oostenwind.

De blokart is een compacte, lichtgewicht strandzeiler op 3 wielen met een kleine draaicirkel. Hierdoor is de blokart snel, wendbaar en daarmee zeer geschikt voor de Nederlandse stranden.

Blokarten is voor iedereen

Blokarten leert snel aan, vereist nauwelijks fysieke inspanning en is daarom geschikt voor alle groepsuitjes. Zijn er deelnemers met fysieke beperkingen of wat angstig? Zijn er jonge kinderen of senior senioren bij? Wij hebben 2- zits blokarts! Zij kunnen meerijden en als ze willen het zeil op de juiste spanning houden. In principe kan iedereen dus meedoen.

Blokarten voor uw vrijgezellenfeest
Blokarten als vriendenuitje.

Prijs

Vanaf € 25,00 pp. per uur o.b.v. 2 deelnemers die elkaar afwisselen met 1 blokart. Voor maar € 7,50 pp. meer heeft iedereen een blokart en hoeft er niet te worden gewisseld. De prijs geldt in het weekeinde en op andere dagen als wij op het strand zijn. Bij minimale besteding van € 130,00 kunt u altijd terecht.

Het meest gekozen programma is die van 1.5 uur met ieder een eigen blokart. Bij deze versie is er na het aanleren nog een ruim uur om te strandzeilen en er is tijd om het circuit te verlaten en het vrije strand op te gaan waar je kilometers achter elkaar kunt zeilen mits de omstandigheden goed zijn. Bij een tijdsduur van 1 uur is daar te weinig tijd voor.

Blokarten voor uw vrijgezellenfeest
Al onze blokarts opgesteld voor gebruik.

Waarom blokarten bij Aerozone

  • Het kan bij ons ook bij hoogwater en oostenwind!;
  • Lange circuits en kilometers achterelkaar blokarten;
  • Amsterdam dichtbij: Slechts 35 minuten rijden;
  • IJmuiden is zeer goed bereikbaar en heeft ruime, betaalbare parkeergelegenheden;
  • Professionele begeleiding en goed onderhouden, eigen materiaal.

Kom ook kilometers achter elkaar Blokarten!