Brandingraften

Brandingraften doe je daar waar Zee Land ontmoet, waar water omhoog wordt gestuwd en terug geduwd.

Brandingraften is een Powersport voor teams. Samen tillen jullie de raft op, rennen zo snel als julllie kunnen het water in, springen jullie op de raft en peddelen zo snel als mogelijk naar de boei waar jullie rondgaan en terug kunnen surfen naar het strand. Onderweg gehinderd door golven, stroming en deining en de must van het gelijkmatig peddelen.

Brandingraften IJmuiden.
Brandingraften IJmuiden.

Brandingraften als groepsuitje

Brandingraften is de perfecte uitdaging voor groepen op het strand. Het hele team moet tijdens het peddelen in het ritme van de stuurman blijven. Zo niet, dan komt de raft in een surf en zijn snelle en goede beslissingen nodig om de raft weer op koers te krijgen. Vooral in omstandigheden als op de foto’s leidt dat nogal eens tot hilarische situaties. Als het niet lukt de juiste koers aan te nemen, surft de groep ongewild terug naar het strand en begint de reis opnieuw.

Voor grotere groepen is er de sensationele brandingraft estafette. De raft wordt op het waypoint omgekeerd en iedereen moet weer op de raft klimmen, hierbij ‘prettig’ gehinderd door de golven die je net zo makkelijk weer het water in zullen doen stuiteren. Brandingraften kan als enkele activiteit worden geboekt of worden gecombineerd met activieiten als Blokarten, Boogschieten, Vliegeren, etc. De activiteit is ideaal als vergaderbreak.

Brandingraften
Brandingraften

Programma & Prijs

  • Omkleden: de wetsuits aantrekken;
  • Uitleg over veiligheid, strandregels en instructie;
  • Brandingraft in het water tillen en de Zee op!

♦ Vanaf € 37,50 pp. ♦ Min. 16 p.  ♦ Programmaduur: 1.5 uur  ♦ April tm. Oktober IJmuiden, Bergen, Egmond  ♦ Kleinere groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Ook zin gekregen om echt iets spectaculairs te doen?