Familie uitje

Familie uitje vieren? Kom naar het IJmuiderstrand!

Familie uitje vieren

Familie uitje vieren op het strand van IJmuiden. Bij dit uitje staan niet de sportieve activiteiten centraal maar uw gezellige samenzijn. Een goede plek in het paviljoen of op het terras, enthousiaste, attente bediening, heerlijk, uit biologische ingredienten bereid eten en last but not least: Leuke activiteiten op het strand die afwisseling brengen voor jong en oud en die uw familie uitje ondersteunen . Hieronder hebben wij de meest populaire familie uitjes activiteiten voor u verzameld. Kijk ook eens naar de arrangementen of ga naar het activiteitenoverzicht.

Prijzen familie uitje

Op aanvraag.

Kinderfeestje: Sportief met blokarten in IJmuiden

Familie uitje met Blokarten

Een Familie uitje met Blokarten is altijd een groot succes! Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de (groot) ouders. De blokarts kunnen als 2-zits worden gemaakt zodat familieleden die het niet willen of niet kunnen, passief mee kunnen rijden. Doordat ook met verschillende zeilgroottes kan worden gewerkt, kunnen de blokarts sneller of langzamer worden gemaakt. In principe kan dus iedereen meedoen.
Familie uitje met Powerkiten

Powerkiten

Powerkiten is vliegeren met sterke krachtvliegers waarmee normaliter wordt gesprongen en glijvluchten worden gemaakt. De famlie blijft veilig aan de grond en gaat de Powerkites in bedwang leren houden en misschien ook wel 10-tallen meters op de schoenzoelen over het zand skien.
Familie uitje met Kitebuggyen

Kitebuggyen

Kitebuggyen is eigenlijk een perfect familie uitjes arrangement. Het kan uit 3 activiteiten bestaan: Vliegeren, Powerkiten en Kitebuggyen. Zo is er op vliegergebied voor iedereen iets leuks te doen: Vliegeren voor de jongsten en de oudsten, Powerkiten voor iedereen die dit wil, en Kitebuggyen voor de avonturiers onder u. Deze activiteiten combinatie kan over de hele middag worden verspreid.

Familie uitje met Vliegeren

Familie uitje met Vliegeren

Vliegeren is een typische strandactiviteit voor jong en oud. De nadruk ligt niet op kracht maar op stuurmanskunst en het plezier dat vliegeren brengt. Door gebruik te maken van verschillende soorten vliegers kan iedereen meedoen: Snellere vliegers voor hen die dat willen, of juist wat langzamere vliegers. Afhankelijk van de gekozen tijdsduur kunnen ook nog leuke en ludieke oefeningen met de vliegers worden gemaakt.

Familieritje met Frisbeegolf in de duinen van IJmuiden.

Frisbee golf

Frisbee golf is een heel geschikte strandactiviteit voor een familie uitje. Heerlijk ontspannen op het strand en in de duinen proberen de frisbees in zo weinig mogelijk worpen in de bastkets te krijgen. De baskets staan soms wat moeilijk opgesteld wat het bijhouden van het aantal worpen interessant kan maken.
Kinderfeestje met blokarten en barbecue bij paviljoen surf and food.

Paviljoen Surf & Food

Paviljoen Surf & Food is een prachtige plek om uw familie uitje te vieren.  Naast de paviljoenszaal is er een groot terras en er is geweldige lounge-trap. Bovendien is het maar 2 minuten lopen naar het activiteitenstrand. Het paviljoen bereidt eten van biologische ingrediënten en heeft een mooie menukaart. Er zijn gescheiden kleed- en bergruimtes, douches en lockers voor kostbare spullen.

Origineel familie uitje organiseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.