Frisbeegolf

Genieten van Frisbeegolf in de mooie natuur van strand en duin.

 

Diskgolf, Diskgolf IJmuiden, Diskgolf Aerozone, Frisbeegolf, frisbee golf, discgolf, disc golf, frisbee golf ijmuiden, frisbee golf bij Aerozonzefrisbeegolf, discgolf

 

 

 

 

Genieten van Frisbeegolf in de mooie natuur van strand en duin. Deelnemers die sportieve ontspanning zoeken vinden hier hun activiteit. Frisbeegolf wordt gespeeld met… Frisbees. De spelregels zijn dezelfde als die bij het ‘gewone’ golfen: in zo min mogelijk worpen de Frisbee in de op diverse plaatsen opgestelde pole-wholes werpen.

 

Frisbeegolf als groepsuitje

Frisbeegolf kan als zelfstandige (enkele) activiteit worden geboekt (mooie vergaderpauze!) of als onderdeel van een programma voor deelnemers die zich niet al teveel fysiek willen inspannen. Het spel kan individueel of als team tegen elkaar worden gespeeld en er zijn diverse spellen mogelijk.

 

Diskgolf, Diskgolf IJmuiden, Diskgolf Aerozone, Frisbeegolf, frisbee golf, discgolf, disc golf, frisbee golf ijmuiden, frisbee golf bij Aerozonzediskgolf, diskgolf ijmuiden, frisbee golf, frisbee golf ijmuiden, frisbeegolf Aerozone.

 

 

 

 

Frisbeegolf combineren

Frisbeegolf kun je met elke activiteit combineren. Ga naar de tab Arrangementen en lees er meer over.

 

Direct info aanvragen

 

Programma Frisbeegolf

frisbeegolf, discgolfdiskgolf, diskgolf ijmuiden, frisbee golf, frisbee golf ijmuiden, frisbeegolf Aerozone.

 

 

 

 

  • Uitleg over Frisbeegolf, spelregels en circuit;
  • Oefenen van het Frisbeewerpen;
  • Indelen groepen en aanvang.

 

Prijs Frisbeegolf

Vanaf € 17,50 pp.

 

Arrangementen Frisbeegolf

Frisbeegolf kun je met alle andere activiteiten combineren. De sport is teamgericht en kan in een competitieve setting worden aangeboden. Je kunt combineren met andere concentratiesporten of juist met een meer actieve sport.

 

Frisbeegolf en Blokarten

blokarten, blokarten ijmuiden, strandzeilen, strandzeilen ijmuiden, windkarten, windkarten ijmuidenfrisbeegolf, discgolf

 

 

 

 
Blokarten en Frisbeegolf is een sportief én relaxed arrangement. Groepsgericht (Frisbeegolf) en individueel samen (Blokarten). Frisbeegolf wordt gespeeld op het strand en in de duinen waar de baskets onvermoede opstellingen hebben die moeilijk te slechten zijn. Het arrangement leent zich ook om het een wedstrijdopzet te geven. Het is dan wel gedaan met de relaxte opzet want er kan er bij het Blokarten worden geraced en de discussies bij het Frisbeegolf omtrent het aantal worpen kunnen behoorlijk verhit worden (…).

 

Frisbeegolf en Boogschieten

Frisbeegolf, frisbee golf, discgolf, disc golf, frisbee golf ijmuiden, frisbee golf bij Aerozonzeboogschieten, boogschieten IJmuiden, Pijl en boogschieten, Pijl en boogschieten IJmuiden, boogschieten bij Aerozone, pijl en boogschieten bij Aerozone IJmuiden

 

 

 

 
Een strandarrangement voor liefhebbers van concentratie en precisie. Zowel het Pijl en Boog schieten als het Frisbeegolfen hebben de juiste insteek en dat in de rustieke omgeving van strand en duin. Het arrangement laat je genieten van activiteit in de natuur. Er kan ook een competitie element worden ingebracht, dan is het wel wat gedaan met de rust… Ook leuk als vergaderbreak!

 

Frisbeegolf en Vliegeren

diskgolf, diskgolf ijmuiden, frisbee golf, frisbee golf ijmuiden, frisbeegolf Aerozone.vliegeren, kiten, matrasvlieger vliegeren

 

 

 

 
Een heerlijk en relaxed strandprogramma met Frisbeegolf in de rust van strand en duin, en de typische strandsport Vliegeren. Dit arrangement is een aanrader als vergaderpauze en voor deelnemers die zich om welke reden dan ook niet teveel willen inspannen.

 

Frisbeegolf en Suppen

suppen, stand-up padddelen, standup paddling, dagje uit, dagje uit ijmuiden, teambuilding, teambuilding ijmuidenfrisbeegolf, discgolf

 

 

 

 
Is het Suppen al relaxed, het Frisbeegolf doet daar nog een stapje bovenop. Genieten van vergezichten op Zee en van rust in de natuur van de de duinen.

Meer informatie over Frisbeegolf

Diskgolf werd al in 1970 een formele sport en wordt gespeeld met daarvoor gemaakte werpschijven of Frisbees.
Het doel is om in zo min mogelijk worpen Frisbee in een hole te werpen. De hole kan verschillende vormen hebben. De meest gebruikelijke is de polehole, een metalen mand die op poten staat, zie de foto’s boven. Een speler die over de fairway loopt, moet elke worp uitvoeren vanaf de plaats waar de vorige worp is geland. Bomen, struiken en veranderingen in het terrein in en rond de fairways zorgen voor uitdagende hindernissen voor de disk golfer. Uiteindelijk moet de putt landen in de mand, waarmee de hole is uitgespeeld. Net als bij het traditionele golfen met een bal, worden vreugdes en frustraties gedeeld. Bijvoorbeeld een lange put en het raken van een boom.

Frisbee golf is een populaire activiteit die vooral wordt aangewend door wat grotere groepen die een afwisseling willen op de actief-sportieve programma onderdelen.