Kinderfeestje

Kinderfeestje vieren? Kom naar IJmuiden en laat de kinderen sportief genieten van het strand!
Kinderfeestje vieren? Op het strand is alles net iets anders. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen strandsporten zoals blokarten, vliegeren of powerkiten al goed aan. Vanaf 12 jaar kunnen zij ook voor kitebuggyen kiezen.

 

Voor jongere zusjes en broertjes zijn er ook mogelijkheden om mee te doen. Zij hoeven zich dus niet te vervelen!

Kinderfeestje compleet maken

Geen kinderfeestje compleet zonder een kinderfeestjesmenu: Van een lekker bordje frietjes met iets er bij tot iets gezonds.  Als een kinderfeestje iets langer mag duren (bijvoorbeeld een hele middag) kunnen diverse activiteiten met elkaar worden gecombineerd.

Kinderfeestje: Sportief met blokarten in IJmuiden

Kinderfeestje met Blokarten

Een Kinderfeestje met Blokarten is altijd een groot succes! Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders. Want het programma maakt de kinderen aan het einde van de dag behoorljk rozig en na het eten beloofd het een rustig avondje voor u te worden ;). Het is extra spannend omdat meestal iets geheel nieuws wordt ervaren.

Programma
Het programma duurt 1.5 uur.  Na de uitleg stappen de kinderen in 2-zits blokarts en begint het blokarten. De een stuurt en de ander houdt het zeil met het touw op spanning.  De kinderen met elkaar samen, wat heel leuk is om te zien. Op diverse momenten wordt van zitplaats gewisseld. Soms kunnen de kinderen in een 1-zits blokart blokarten. Dit is echter weersafhankelijk en wordt uitsluitend door de instructeur bepaald. Wij vragen ook1 deelnemende begeleider die met de kinderen meerijdt zodat er altijd een vertrouwd gezicht in de buurt is.

Prijs: € 22,50 pp.  Begeleider: € 32,50 pp. Vanaf 10 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Boogschieten

Sports & Games

Een kinderfeestje met sporten en spellen voor een heerlijke middag op het strand en in de duinen want, ook daar kunnen avontuurlijke spellen worden gespeeld. Zo is er het pijl en boogschieten, shoot-out, beach paintball, ultimate frisbee, knotshockey, beachsoccer en nog veel meer.

Prijs: Vanaf € 15,00 pp., vanaf 10 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Powerkiten

Kinderfeestje Powerkiten

Powerkiten is niet alleen leuk om te doen, het is ook leerzaam want het is ook de basis voor voor sporten als Kitesurfen, Kitebuggyen of Landboarden. Met het Powerkiten kunnen ze tientallen meters over het strand skiën op de schoenzolen. Het in bedwang kunnen houden van een sterke Powerkite is al een belevenis op zich.

Programma
Het Powerkiten duurt 1 of 1.5 uur. Na uitleg wordt begonnen met vliegeren om het besturen van een vlieger onder controle te krijgen. Hierna worden de powerkites gepakt die eerst wat langzamer zijn en later ook wat sneller en sterker: Het echte werk kan nu beginnen! Afhankelijk van de tijdsduur wordt hierna ook nog met meerlijns powerkites gekite. Dit kunnen 3- of zelfs 4-Lijners zijn. De kinderen kiten niet met kindervliegers maar met Powerkites die in de categorie sportvliegers vallen. En dát maakt het extra spannend!

Prijs bij 1 uur: € 15,00 pp. en € 22,50 bij 1.5 uur.  Vanaf 10 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden

Kinderfeestje met blokarten en barbecue bij paviljoen surf and food.

Paviljoen Surf & Food

Na de activiteiten is het heerlijk lunchen, bijkomen en smullen van het kinderfeestjesmenu in paviljoen Surf & Food. Dit nieuwe, eigentijdse paviljoen bereid ook heerlijke gerechten van biologische ingrediënten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team.

Prijs: Op aanvraag, vanaf 10 deelnemers.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kom naar het strand van IJmuiden voor een fantastisch kinderfeestje.