Kinderfeestje

Kinderfeestje vieren? Kom naar IJmuiden en laat de kinderen sportief genieten van het strand!

Kinderfeestje vieren? Op het strand is alles net iets anders. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen strandsporten zoals blokarten, vliegeren of powerkiten al goed aan.

 

Kinderfeestje compleet maken

Geen kinderfeestje compleet zonder een kinderfeestjesmenu: Van een lekker bordje frietjes met iets er bij tot iets gezonds.  Als een kinderfeestje iets langer mag duren (bijvoorbeeld een hele middag) kunnen diverse activiteiten met elkaar worden gecombineerd.

Kinderfeestje: Sportief met blokarten in IJmuiden

Kinderfeestje met Blokarten

Een Kinderfeestje met Blokarten is altijd een groot succes! Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders, wáhant het programma maakt de kinderen aan het einde van de dag behóórljk rozig. Na het eten beloofd het dus een rustig avondje voor u te worden ;). Het is extra spannend omdat de kinderen meestal iets geheel nieuws ervaren.

Programma
Het (basis) programma duurt 1 uur.  Na de uitleg stappen de kinderen in de blokarts en begint het blokarten.  De kinderen nemen plaats in een eigen! blokart. Veiligheid voor alles: Blokarten voor kinderen is bij ons nóg weersafhankelijker dan bij volwassenen. Uitsluitend de instructeur bepaald of het door- of verder kan gaan. 

Prijs pp.: ‚ā¨ 30,00 (ieder kind 1 blokart). Vanaf 8 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Boogschieten

Sports & Games

Een kinderfeestje met sporten en spellen voor een heerlijke middag op het strand en in de duinen want, ook daar kunnen avontuurlijke spellen worden gespeeld. Zo is er het pijl en boogschieten, beach paintball, ultimate frisbee, knotshockey, beachsoccer en nog veel meer. 

Prijs: Vanaf ‚ā¨ 15,00 pp., vanaf 10 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kinderfeestje met Powerkiten

Kinderfeestje Powerkiten

Powerkiten is niet alleen leuk om te doen, het is ook leerzaam want het¬†is ook de basis voor voor¬†sporten als¬†Kitesurfen, Kitebuggyen of Landboarden. Met het Powerkiten kunnen ze tientallen meters over het strand¬†ski√ęn op de schoenzolen. Het in bedwang kunnen houden van een sterke Powerkite is al een belevenis op zich.

 Programma
Het Powerkiten duurt 1.5 uur. Na uitleg wordt begonnen met vliegeren om de besturing aan te leren.  Hierna worden de powerkites gepakt: van langzaam en soepel naar sneller en sterker: het echte werk is begonnen! De kinderen kiten niet met kindervliegers maar met Powerkites die in de categorie sportvliegers vallen. En dát maakt het extra spannend!

Prijs pp.: ‚ā¨ 30,00 bij 1.5 uur. ¬†Vanaf 5 p.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden

Kinderfeestje met blokarten en barbecue bij paviljoen surf and food.

Paviljoen Surf & Food

Na de activiteiten is het heerlijk lunchen,¬†bijkomen¬†en smullen van het kinderfeestjesmenu¬†in paviljoen Surf & Food. Dit eigentijdse paviljoen bereid ook heerlijke gerechten gemaakt van¬†biologische ingredi√ęnten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team.

Prijs: Op aanvraag, vanaf 10 deelnemers.
Minder deelnemers? Vraag naar de mogelijkheden.

Kom naar het strand van IJmuiden voor een fantastisch kinderfeestje.