Leren Powerkiten

Leren Powerkiten

Leren Powerkiten met krachtvliegers. Door een Powerkiteles te nemen leer je om te gaan met de krachten die Powerkites kunnen leveren. Met een Powerkiteles weet je ook welke vlieger geschikt voor je is.

Voor elke vliegersport is er een Powerkite. Zo zijn er bijvoorbeeld Powerkites die verticale of horizontale krachtsontwikkeling hebben. Ook zijn er ‘All-Round’ Powerkites die van allebei wat hebben. Het is dus niet gezegd dat elke Powerkite geschikt is voor hetgeen je wilt gaan doen. Misschien weet je al welke vliegersport je wilt gaan beoefenen. Als je dit aangeeft, houden wij er alvast rekening mee en krijg je een Powerkiteles op maat.

De powerkiteles

In deze les leer je het Powerkiten. Het is het ideale vervolg op de vliegerles.
Als je al goed kunt vliegeren, is deze les jouw stap naar het echte werk.

Na uitleg over je veiligheid en die van anderen, hebben we het over de verschillende soorten Powerkites die er zijn. Vervolgens leren wij je waar je op moet letten, hoe je moet opbouwen, klaarleggen, sturen, starten, landen en (minstens zo belangrijk) opruimen! Aan het eind is er gelegenheid je vragen te stellen.

Met deze basis kun je aan de slag met een eigen Powerkite waarbij je nu ook weet welke Powerkite je wilt hebben om te Powerkiten, Kitebuggyen, Flyboarden of misschien wel te leren Kitesurfen.

Je leert kennismaken met alle aspecten van het Powerkiten. Er wordt met 2- en 4-lijns Powerkites gevliegerd en we leren je het onderscheid kennen van horizontaal en verticaal georiënteerde Powerkites. De vliegers die voor dit programma worden gebruikt zijn matrasvliegers. Sportvliegers van beginners tot aan Powerkites die zich kenmerken door wendbaarheid, soepel vluchtgedrag en kracht.
Last but not least: je gaat Powerkiten met vliegers die de Pro’s gebruiken.

De Powerkiteles is geschikt voor kinderen (behoudens de Pro Powerkites!), medioren en senioren.

Prijs Powerkiteles

Powerkiteles: € 49,00 pp. Tijdsduur: 1,5 uur. Minimum aantal deelnemers: 3.
Individueel of met z’n tweetjes kan ook. Kosten: € 120,00 totaal.

Beoordelingen

Wij scoren van 5 sterren, berekend uit reviews van klanten.

(Blokart) Weer & Nieuws

Za + Zo: Zeer goed! (Update: Vr. 14 Okt.)

Blokarten ook bij hoogwater en oostenwind.
Bel/Call/Ruf an: +31 (0) 6 2222 8092