leren vliegeren, leren powerkiten, leren vliegeren en powerkiten, vliegerles, powerkiteles, vliegerles en powerkiteles

Leren Vliegeren en Powerkiten

Deze complete vliegerles is voor ambitieuze beginners. Het brengt jou van de grondbeginselen voor het vliegeren naar het geavanceerde Powerkiten. Na deze les kun je Powerkiten met Powerkites voor beginnende Pro’s.

 

De Vlieger- en Powerkiteles

In deze les leer je de basisbeginselen van het vliegeren, powerkiten en advanced powerkiten, het Powerkiten met een depowerable Kite.  Aan het einde van de les kun je aan de slag met een eigen Powerkite naar keuze.

Na uitleg over je veiligheid en die van anderen, hebben we het over de verschillende soorten vliegers die er zijn. Vervolgens leren wij je bij elke soort Powerkite hoe je moet opbouwen, klaarleggen, sturen, starten, landen en (minstens zo belangrijk) opruimen! Aan het eind is er gelegenheid je vragen te stellen.

Met deze basis kun je aan de slag met een eigen Powerkite en weet je ook welke Powerkiter je het beste kunt kopen, misschien wel met het oog op doorgroei naar Fly-Kiten (Powerkiten met sprongen en glijvluchten), Kitebuggyen, Flyboarden of het Kitesurfen. Het vliegeren blijft de basis voor al deze sporten.

De 2-lijns vliegers die voor dit programma worden gebruikt zijn instap sportvliegers die zich kenmerken door controleerbare wendbaarheid, precisie, soepel vluchtgedrag en een behoorlijk portie kracht.  De 4-lijns vliegers zijn ook instap sportvliegers. Zij kenmerken zich door of horizontale- of verticale krachtsontwikkeling. De depower vliegers hebben een bar (stuurstok) waarmee je kunt poweren en depoweren wat al in de buurt van het kitesurfen gaat komen!
Als je ervaring hebt met funkiten, je beheerst dat goed en je hebt de ambitie om er je sport van te maken, dan is deze les de ultieme mogelijkheid je skills behoorlijk te upgraden!

De Vlieger- en Powerkiteles is geschikt voor kinderen, medioren en senioren.

Prijs Vlieger- en Powerkiteles

Vlieger- en Powerkite les: € 69,00 pp. Tijdsduur: 3 uur. Minimum aantal deelnemers: 3.
Individueel of met z’n tweetjes kan ook. Kosten: € 175,00 totaal.

Beoordelingen

Wij scoren van 5 sterren, berekend uit reviews van klanten.

(Blokart) Weer & Nieuws

Za + Zo: Zeer goed! (Update: Vr. 14 Okt.)

Blokarten ook bij hoogwater en oostenwind.
Bel/Call/Ruf an: +31 (0) 6 2222 8092