Outdoor Lasergamen

 

lasergame, outdoor lasergame, lasergame ijmuiden, outdoor lasergame ijmuidenlasergamen, lasergamen ijmuiden, outdoor lasergamen, outdoor lasergamen ijmuiden

 

 

 

 

Outdoor Lasergamen met spannende scenario’s op bijzondere locaties. Bewapend met professional Laserguns gaan teams de strijd met elkaar aan. Uitdaging en avontuur die zijn beste beleving kent bij de bunkers van de Duitse Atlantik Wal.
Outdoor lasergamen is een spannend, realistisch hightech actiespel dat in teamverband of als ‘ieder voor zich’ kan worden gespeeld. Een fysieke en mentale uitdaging: Het team dat het best samenwerkt veroverd en wint. In het unieke bunker duinlandschap van IJmuiden vuren de lasergame wapens onschadelijke infrarood stralen af die worden gesignaleerd door detectors op de helmen en geweren.

Outdoor Lasergamen kan ook worden gespeeld op een door jou zelf uitgekozen geschikte locatie. Wij komen dan naar je toe!

 

Outdoor Lasergamen, Lasergamen, Outdoor Lasergamen IJmuiden, Lasergamen IJmuidenOutdoor Lasergamen, Lasergamen, Outdoor Lasergamen IJmuiden, Lasergamen IJmuiden

 

 

 

 

 

Outdoor Lasergamen voor groepsuitjes

Outdoor Lasergame is een actief en teamgericht activiteit en is daarom geschikt als bedrijfsuitje. Voor vrijgezellenfeesten zijn er diverse scenario’s en er is zelfs een speciaal programma voor de vrijgezel. Je kunt Lasergamen als ‘Activity Only’ boeken maar ook als onderdeel van een arrangement maken.

Outdoor Lasergamen combineren

Outdoor Lasergamen laat zich makkelijk combineren met andere activiteiten. Is je groep avontuurlijk en actief kun je combineren met bijvoorbeeld Blokarten of Powerboat varen. Als er ook wat behoudender deelnemers zijn, kun je denken aan wat rustiger activiteiten als Boogschieten of Frisbeegolf. klik op de tab Arrangementen.

 

Lasergamen, Outdoor Lasergamen, Lasergamen IJmuiden, Outdoor Lasergamen IJmuidenOutdoor Lasergame, Lasergame, Outdoor Lasergame IJmuiden, Lasergame IJmuiden

 

 

 

 

Programma Outdoor Lasergame

Lasergamen kan bijna altijd worden gespeeld. Alleen bij zware regenval, sneeuw en hagel gaat het niet door. Lasergamen doet niet zeer (zoals bij het paintballen) en er is altijd munitie!  Lasergamen is ultiem geschikt als afwisselend onderdeel van een bedrijfsuitje (een echte teambuilder), voor vrijgezellenfeesten en kinderpartijen. Er zijn verschillende spelvormen mogelijk: ‘Capture the Flag’, ‘Last man standing’, ‘Save the President’ etc.

  • Uitleg over werking van het systeem, hoe de guns werken en de spelregels van het scenario dat wordt gespeeld;
  • Teams worden verdeeld en aanvang van het spel.

 

Prijs Outdoor Lasergame

•   € 25,00 pp. (excl. btw), € 30,25 (incl. btw)   •   1 uur   •   IJmuiden of naar een ander geschikt terrein   •  Gehele seizoen


 

 

Arrangementen Outdoor Lasergame

Arrangementen met Outdoor Lasergame kenmerken zich doordat ze belevingsvol, actief en teamgericht zijn. Lasergamen is in principe met alle activiteiten te combineren. Kijk naar de meest gevraagde combinaties.

 

Outdoor Lasergame en Blokarten

Lasergamen_06blokarten, blokarten ijmuiden, blokarten bij aerozone, blokarten vrijgezellenfeest, vrijgezellenfeest, strandzeilen, strandzeilen ijmuiden, strandzeilen bij aerozone, strandzeilen vrijgezellenfeest

 

 

 

 

Als je van spanning, avontuur en snelheid houdt dan is dit het arrangement wat in alle opzichten daarop inspeelt. Lasergamen in de duinen en of bij de bunkers van de Duitse Atlantik Wal en Blokarten op catamaran snelheid over het brede strand van IJmuiden.

 

Outdoor Lasergame en Powerkiten

Outdoor Lasergamen, Lasergamen, Outdoor Lasergamen IJmuiden, Lasergamen IJmuidenBedrijfsuitje powerkiten, bedrijfsuitjes powerkiten, powerkiten, powerkiten ijmuiden, powerkiten aerozone

 

 

 
Lasergamen in de duinen en Powerkiten op het strand. Bij het Lasergamen is samenwerking een must en bij het Powerkiten help je elkaar het besturen van de Powerkite snel onder controle te krijgen om snel met je schoenen over het zand te skiën.

 

Outdoor Lasergame en Frisbeegolf

Outdoor Lasergamen, Lasergamen, Outdoor Lasergamen IJmuiden, Lasergamen IJmuidendiskgolf, diskgolf ijmuiden, frisbee golf, frisbee golf ijmuiden, frisbeegolf Aerozone.

 

 

 
Een teamgericht arrangement dat zich bijna geheel in de duinen afspeelt. Een prikkelend avontuur met Lasergamen en de rust en ontspanning van het Frisbeegolf waarbij je in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in de baskets moet krijgen.

 

Outdoor Lasergame en Powerboat varen

lasergame, outdoor lasergame, lasergame ijmuiden, outdoor lasergame ijmuidenPowerboat, Rib boat, Powerboat varen, Rib boat varen, Powerboat IJmuiden, Rib boat IJmuiden

 

 

 
Een van de meest adrenalising activiteiten combinaties. Lasergamen bij de bunkers van de Atlantik Wal en de ervaring van wat Powerboat varen op Zee nu eigenlijk is. Shooting guns, grommende motoren in een bijzondere omgeving geven het arrangement een speciale plaats in onze mogelijkheden.

 

Outdoor Lasergame en Boogschieten

Lasergamen, Outdoor Lasergamen, Lasergamen IJmuiden, Outdoor Lasergamen IJmuidenboogschieten, boogschieten IJmuiden, Pijl en boogschieten, Pijl en boogschieten IJmuiden, boogschieten bij Aerozone, pijl en boogschieten bij Aerozone IJmuiden

 

 

 
Outdoor Lasergamen en Boogschieten verenigt sportief gebruik van moderne guns met dat van wapens uit vervlogen tijden. Een schutters arrangement boordevol avontuur, vindingrijkheid, concentratie en precisie wat zich graag laat uitbreiden met Shoot Out.