Powerboat varen in IJmuiden

Powerboat varen is actie, avontuur en adrenaline…

 

Powerboat varen, Ribboat varen, RijvarenRibvaren

 

 

 

 

Met snelheden tot 80 km per uur wordt over de golven gesprongen en komen er krachten vrij die verder gaan dan snelheid alleen. Met op de achtergrond strand, duinen en de robuust nautische omgeving van het IJmuidense havengebied, raast de Powerboat grommend over het water en brengt jullie een onvergetelijk euforische ervaring. De omstandigheden op Zee zijn altijd weer anders: Wind, getij en golfhoogte maken het Rib Powerboat varen telkens weer net even anders. Zijn er golven dan suist het water je om de oren. Is de Zee vlak, dan kan de gashandle wijd open worden gezet en op volle snelheid over het water worden gevlogen. Powerboat varen op zijn best!

 

Powerboat varen als groepsuitje

Powerboat varen in de frisse zeelucht is een aanrader voor je bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of als pauze van een vergadering. Je kunt het als enkele activiteit reserveren of als onderdeel van een groter programma. De boot ligt afgemeerd in de Seaport Marina haven te IJmuiden aan Zee.

 

Powerboat varen combineren

Ribboat varen is een Powersport waarbij hoge snelheden worden gehaald. Je zou dit kunnen doortrekken door te combineren met Blokarten waarbij je op catamaransnelheid over het strand zeilt. Klik op de tab Arrangementen en kijk naar de meest geboekte combinaties.

Programma Powerboat varen

 

powerboat, rib boat, powerboat varen, rib boat varen, powerboat ijmuiden, rib boat ijmuidenPowerboat, Rib boat, Powerboat varen, Rib boat varen, Powerboat IJmuiden, Rib boat IJmuiden

 

 

 

 

  • De kapitein geeft een korte introductie over de Powerboat en het varen met een Rib Powerboat;
  • Nadat jullie een waterafstotend pak en een reddingsvest hebben aangetrokken, wordt uitgevaren;
  • Op open Zee wordt de gashandle ver open getrokken om met hoge snelheid over (en soms door) de golven te razen.

 

Prijs Powerboat varen

Huur Powerboat: € 495,00 incl. btw.
Max. aantal deelnemers: 12 p.

 

powerboat, rib boat, powerboat varen, rib boat varen, powerboat ijmuiden, rib boat ijmuidenpowerboat, rib boat, powerboat varen, rib boat varen, powerboat ijmuiden, rib boat ijmuiden

 

 

 

 

Arrangementen Powerboat varen

Arrangementen met Powerboat varen voor groepen die van power, snelheid en water houden. Als je groep niets liever wil dan power adventures laat het zich makkelijk combineren met bijvoorbeeld Brandingraften of Blokarten. Heeft je groep gemengde interesses, kun je altijd wat rustiger activiteiten bijzetten. Kijk hieronder naar wat ideeën, of ga naar het activiteitenoverzicht voor meer ideeen.

 

Powerboat varen en Blokarten

powerboat, rib boat, powerboat varen, rib boat varen, powerboat ijmuiden, rib boat ijmuidenblokarten, blokarten ijmuiden, strandzeilen, strandzeilen ijmuiden

 

 

 

 

Dit is de meest gewilde Powersports combinatie met het Powerboat varen. Met high tech brandstof motoren racen op het water en met een high tech windpowered landzeiler racen over het strand. Een super ervaring als bedrijfsuitje of voor de vrijgezellendag. Blokarten en Ribboat varen zijn fysiek niet zo inspannend, dat is handig als jullie elders voort gaan zetten, bijvoorbeeld in Amsterdam.

 

Powerboat varen en Powerkiten

Powerboat varen, Ribboat varen, Rijvarenpowerkiten, kiten, krachtvliegeren

 

 

 

 

Een ander Powersports arrangement is Powerboat varen en Powerkiten. Pure snelheidsbeleving op het water en beleving van windkracht op je lijf waardoor je vooruit getrokken wordt, beleving van gemotoriseerde snelheid en het effect van Windpower op je spieren. Bij het Powerkiten moet je rekening houden dat je ‘goed bezig’ bent!

 

Powerboat varen en Brandingraften

Powerboat varen, Ribboat varen, Powerboat varen IJmuiden, Rib boat varen IJmuiden, Rib boat varen, Ribboat varen, Rib boat varen IJmuiden, brandingraften, brandingraften ijmuiden, raften, raften ijmuiden, raften aerozone

 

 

 

 

Voor groepen die geen genoeg kunnen krijgen van Powersports op Zee, is er dit Hydro Powerarrangement waarbij de gemotoriseerde gemakken van de Powerboat worden afgewisseld met Spartaans knokken tegen de elementen in de branding, het Brandingraften. Hier komt het aan op samenwerking om golfslag, deining en stroming te trotseren en de gestelde doelen te realiseren.

 

Powerboat varen en Boogschieten

powerboat, rib boat, powerboat varen, rib boat varen, powerboat ijmuiden, rib boat ijmuidenBoogschieten, pijl en boogschieten, archery

 

 

 

 

Stel je voor dat jullie eerst gaan Powerboatvaren, daar je portie adrenaline van mee terugnemen en je stoom kunt afblazen met een concentratie sport als het Boogschieten dat serieus kan beginnen en kan overgaan in een meer ludieke setting. Perfecte voorbereiding op bijvoorbeeld een lekkere Barbecue in de strandtent.

 

Powerboat varen en Vliegeren

Powerboat, Rib boat, Powerboat varen, Rib boat varen, Powerboat IJmuiden, Rib boat IJmuidenVliegeren, kiten, matrasvlieger

 

 

 

 

Ribboat varen en Vliegeren voor die groepen die naast de Power op Zee nog iets typisch ‘strands’ willen doen zonder al te veel inspanningen. Bij het Vliegeren zijn stuurmanskunst en reactievermogen belangrijker dan kracht, wat er nauwelijks/niet aan te pas komt. Afhankelijk van de gekozen tijdsduur kunnen er nog allerlei leuke speloefeningen worden uitgevoerd. Pure Power en Puur Plezier!