Powerkiten

Powerkiten is beleving van kracht, controle over je Powerkite en tientallen meters over het zand skiën.

Powerkiten is een Powersport waarbij je tientallen meters over het strand kunt glijden, sprongen en glijvluchten kunt maken. Jullie blijven veilig op de grond! Het onder controle kunnen houden van een Powerkite is op zich al een super ervaring. Een Powersport waarbij je alle spieren van je lijf gebruikt. Een Powerkite is gemaakt om de wind zodanig op te vangen dat de verzamelde energie overgebracht kan worden op je lijf, wielen of boards. Powerkiten bij Aerozone is niet maar wat heen en weer bewegen met een vlieger want er worden echte sportvliegers gebruikt.

Powerkiten in IJmuiden.
Powerkiten op het strand van IJmuiden.

Powerkiten als groepsuitje

Powerkiten is geweldig voor sportieve groepen die eens iets anders willen. Ook voor deelnemers die het Kitesurfen wel eens zouden willen proberen is deze activiteit een opsteker want, het is ook de basis voor het Kitesurfen, Kitebuggyen en Flyboarden. Als groepsuitje werken jullie gezamenlijk aan het onder controle krijgen van de Powerkites. Krachtvliegeren is als enkele activiteit te boeken of te combineren met talloze andere activiteiten zoals Vliegeren of Blokarten. Er zijn programma’s van 1, 1.5, 2 of 3 uur. Vanaf 1.5 uur wordt ook met 3- en 4-lijns Sportvliegers gekite.

Powerkiten met prachtig gekleurde Powerkites.
Powerkiten op het strand.

Programma & Prijs

  • Uitleg over veiligheid, strandregels en het besturen van vliegers;
  • De instructeur doet het voor waarna jullie het van hem of haar overnemen;
  • Controle over de Powerkite en op de schoenzolen over het zand skiën, jieeeehoeeee!

♦ € 20.00 per uur, vanaf 20 p. ♦  € 22.50 per uur, vanaf 10 p.  ♦  Programmaduur: 1, 1.5 of 2 uur ♦ Kleinere groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Kom ook Powerkiten op het strand!