Powerkiten

Powerkiten is controle over krachten waarmee 10-tallen meters over het zand kan worden geskiet.

Powerkiten is een Powersport. Gevorderde Pilots maken spectaculaire sprongen en glijvluchten. U blijft echter veilig aan de grond! Het onder controle kunnen houden van een Powerkite is op zich al een super ervaring. Ook kunt u 10-tallen meters mee over het zand skieen. Een Powersport waarbij alle spieren van het lijf gebruik worden gebruikt. Een Powerkite vangt de wind zodanig op dat de daarmee verzamelde energie overgebracht kan worden op lijf, wielen en boards. Powerkiten bij Aerozone is niet maar wat heen en weer bewegen met een vlieger. Er worden echte sportvliegers gebruikt.

Powerkiten in IJmuiden.
Powerkiten op het strand van IJmuiden.

Powerkiten als groepsuitje

Powerkiten is geweldig voor sportieve groepen die eens iets anders willen. Ook voor deelnemers die het Kitesurfen wel eens zouden willen proberen is deze activiteit een opsteker. De sport is de basis voor het Kitesurfen, Kitebuggyen en Flyboarden. De groep werkt samen om de Powerkites onder controle te krijgen. Waarmee de activiteit ook onder de noemer van ‘ongedwongen teambuilding’ valt. Krachtvliegeren is als enkele activiteit te boeken of te combineren met andere activiteiten. Vooral de combinatie met Vliegeren of Blokarten is populair. Er zijn programma’s van 1, 1.5, 2 of 3 uur. Vanaf 1.5 uur wordt ook met 3- en 4-lijns Sportvliegers gekite.

Powerkiten met prachtig gekleurde Powerkites.
Powerkiten op het strand.

Programma & Prijs

  • Uitleg over veiligheid, strandregels en het besturen van vliegers;
  • De instructeur doet het voor waarna jullie het van hem of haar overnemen;
  • Controle over de Powerkite en op de schoenzolen over het zand skiën, jieeeehoeeee!

♦ € 20.00 per uur, vanaf 20 p. ♦  € 22.50 per uur, vanaf 10 p.  ♦  Programmaduur: 1, 1.5 of 2 uur ♦ Kleinere groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Kom ook Powerkiten op het strand!

Contact of vrijblijvend offerte aanvragen