Shoot Out

Shoot Out is een spannende combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Shoot Out, Boogschieten, Pijl en Boogschieten, ArcheryShoot Out, shootout, shoot-out

 

 

 

 

De pijlen waarmee geschoten wordt zijn voorzien van rubberen balletjes waardoor de punt stomp en zacht is. Letsel is hierbij uitgesloten. De spelers dragen verplicht een masker zodat het spel 100% veilig is.

 

Shoot Out spellen

Er zijn diverse spellen. Bij elk spel zijn er twee teams die het tegen elkaar opnemen. Bij het ‘Archery Shoot Out’ spel strijden twee teams om als eerste vijf doelen van de tegenstander omver te schieten. Tijdens het spel probeer je natuurlijk ook om zoveel mogelijk tegenstanders uit het spel te spelen door ze te raken. Het team dat alle vijf doelen heeft geraakt, of alle tegenstanders heeft uitgespeeld, heeft gewonnen. Naast ‘Archery Shoot Out’ is er ‘Catch the Flag’ (bekend bij het Paintballen) en het ‘Shoot Out Dodge’. Alle spellen worden op het strand en of in de duinen gespeeld.

 

Shoot Out als groepsuitje

Shoot Out biedt groepen vooral avontuur, spanning en veel lol. Dit komt het best tot uiting door het volledige programma te volgen waarbij alle bovengenoemde spellen worden gespeeld. Dit totaal programma is duurt 2.5 – 3 uur. Strategie, planning, samenwerking in de uitvoering; het komt allemaal naar voren in de spellen Catch the Flag en Archery Shoot Out.

 

Shoot Out, Boogschieten, Pijl en Boogschieten, ArcheryShoot Out, shootout, shoot-out

 

Programma Shoot Out

  • Tijdsduur: Van 1 uur tot 1.5 uur; is afhankelijk van de groepsgrootte;
  • Uitleg over veiligheid, boogschiet- techniek en spelregels;
  • Verdeling van de teams en het Shoot Out boogschieten oefenen;
  • Teams indelen, tussentijdse vragen beantwoorden, posities innemen en aanvang van het spel!

 

Prijs Shoot Out

€ 18,50 pp. Min. leeftijd: 12 Jaar; Min. 10 deelnemers.

Arrangementen Shoot Out

Shoot Out leent zich uitstekend als middagvullend programma als alle 3 de spellen worden gespeeld. Als je een van de spellen wilt spelen als afwisseling op een andere activiteit, zie dan de onderstaande voorbeelden.

 

Shoot Out en Boogschieten

Shoot Out, Boogschieten, Pijl en Boogschieten, ArcheryBoogschieten, archery, pijl en boog schieten

 

 

 

 

Boogschieten voorafgaand aan Shoot Out is altijd een goed idee. Je leert al heel wat techniek en precisie aan om je straks te kunnen bewijzen bij de Shoot Out spellen. Dit arrangement is een schiet avontuur met wapens uit voorbije tijden. Beide activiteiten passen ook uitstekend in een competitief programma om het nog meer flair te geven.

 

Shoot Out en Paintball

Shoot Out, shootout, shoot-outpaintball

 

 

 

 

Beide activiteiten vinden plaats op het strand en in de duinen en kunnen moeiteloos met elkaar worden uitgewisseld of… bij enkele spellen zelfs worden gecombineerd als de groepen wat groter zijn. Dit arrangement staat bol van strategisch overleg, plannen, samenwerken en onverwachte problemen oplossen om de doelen te halen. Waar komen we dat meer tegen?

 

Shoot Out en Blokarten

Shoot Out, Boogschieten, Pijl en Boogschieten, Archerydagje weg, teambuilding, groepsuitje, blokarten, strandzeilen, windkarten, blowkarting

 

 

 

 

Het arrangement dat groepsspellen combineert met het spectaculaire snelheidselement van Blokarten. De groep kan zich helemaal uitleven met deze avonturen die enerzijds individueel maar wel samen zijn, en anderzijds een beroep doen op samenwerking en overleg.

 

Shoot Out en Outdoor Lasergamen

Shoot Out, shootout, shoot-outlasergamen, outdoor lasergamen

 

 

 

 

Shoot Out combineren met het High Tech Outdoor Lasergamen. Beide spellen worden in de duinen gehouden en, afhankelijk van het arrangement, bij de bunkers van de Atlantik Wal uit de 2e Wereldoorlog. Dit geeft de spellen een extra dimensie.