Suppen

Suppen is genieten van rust op water

 

Suppen ofwel Stand-Up Paddle Boarden is een mooie en vooral ontspannende activiteit op het water. Bij het Suppen sta je op een lang en breed surfboard, die je vooruit beweegt door aan weerszijden van je board te peddelen. Vanwege de grootte van het board sta je na wat balancering oefeningen stabiel op het water en kun je genieten van de vergezichten op je plank.

 

Suppen als groepsuitje

Suppen als groepsuitje is geweldig leuk om te doen. Lekker ontspannen op Zee, genieten van zicht op land dat er vanaf het water heel anders uitziet. Bij het Suppen is het houden van balans een must. Hilarische ogenblikken  ontstaan als jullie op het water leren balanceren om stabiel op het board te kunnen blijven staan. En als dat lukt varen jullie een stukje verder de Zee op om daar je eerste golfjes te nemen én te surfen zoals hieronder op de foto’s.

 

Suppen combineren

Suppen doe je het liefst als de omstandigheden rustig zijn: Niet teveel wind en of niet teveel golfslag. Daarom combineert het goed met activiteiten als Boogschieten, Frisbeegolf etc. Soms is er een middenweg en kun je combineren met Brandingraften of Blokarten.
Klik op de tab Arrangementen en lees er meer over.

 

Direct info aanvragen

 

suppen, stand up paddle boardingsuppen, stand-up padddelen, standup paddling, dagje uit, dagje uit ijmuiden, teambuilding, teambuilding ijmuiden

 

 

 

suppen, stand up paddle boardingsuppen, stand-up padddelen, standup paddling, dagje uit, dagje uit ijmuiden, teambuilding, teambuilding ijmuiden

 

 

 

 

Programma Suppen

  • Uitleg over veiligheid, strandregels en alles wat je moet weten over het Suppen;
  • Uitleg en oefening van de basistechnieken en leren balanceren;
  • Het water op, de branding in peddelen, op je board blijven staan en een golf proberen te surfen.

 

Prijs Suppen

Op aanvraag. Richtprijs: € 25,00 pp. Tijdsduur: 1.5 uur. Groep: Min. 10 p.
Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenzij je ervaren bent, Sup je het liefst bij weinig of geen wind, geen golven, deining en stroming. Suppen combineert het makkelijkst met Sport en Spel. Wij geven je enkele ideeën.

 

Suppen en Boogschieten

suppen, stand up paddle boardingboogschieten, boogschieten IJmuiden, Pijl en boogschieten, Pijl en boogschieten IJmuiden, boogschieten bij Aerozone, pijl en boogschieten bij Aerozone IJmuiden

 

 

 

 

Een ontspannende nautische beleving gecombineerd met een avontuur uit voorbije tijden. Een heerlijke middag op het strand.

 

Suppen en Frisbeegolf

suppen, stand-up padddelen, standup paddling, dagje uit, dagje uit ijmuiden, teambuilding, teambuilding ijmuidenfrisbeegolf, discgolf

 

 

 

 

Is het Suppen al relaxed, het Frisbeegolf doet daar nog een stapje bovenop. Genieten van vergezichten op Zee en van rust in de natuur van de de duinen.

 

Suppen en Kanopolo

suppen, stand up paddling boardenkanopolo, kano polo

 

 

 

 

Bij mooi en windstil weer, is de Zee ook rustig. Als je toch nog iets extra’s op het water wilt doen, denk dan eens aan kanopolo. Er worden doelen in het water gemeerd, je groep wordt in teams verdeeld en jullie krijgen een bal die je met je peddel of met je handen over kunt spelen om deze in het doel van je tegenstander te krijgen.

 

Suppen en Zandfiguren maken

suppen, stand up paddelingzandsculpturen maken, zandfiguren maken, zandsculpturen bouwen, zandfiguren bouwen

 

 

 

 

Niets leukers dan op een warme, mooie zomerdag op het water- en aan de vloedlijn van de Zee te vertoeven. Peddelen op het water en een bouwopdracht met zand en gereedschappen. Een relaxed arrangement voor een heerlijke middag op het strand.

 

Suppen en Powerboat varen

suppen, stand up paddle boardenPowerboat varen, Ribboat varen, Rijvaren

 

 

 

 

Genieten van alles wat met Suppen te maken heeft en voor hen die toch iets spectaculairs willen doen bij rustig weer, het Powerboatvaren waarmee je op hoge snelheid over het water raast.

 

Suppen en Klimmen

suppen, stand up paddle boardenKlimtoren IJmuiden_02

 

 

 

 

Een geweldig arrangement waarbij zowel genieters als duivers aan hun trekken komen. Ook als de weersomstandigheden rustig zijn en er geen activiteiten met wind kunnen worden gedaan is Suppen en Klimmen misschien een goed alternatief voor jullie.

Stand up Paddle Surfing

Stand up paddle surfing (ook wel suppen of peddelsurfen) is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank met een lengte van minimaal tien voet (3 meter) en een peddel.

In tegenstelling tot gewoon golfsurfer of surfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. Deze peddel is zo’n 180 cm tot 230 cm lang. De surfer staat daarbij op de surfplank. De peddel kan gemaakt zijn van hout, van kunststof of van aluminium en is drijvend.

De surfplank die gebruikt wordt is tussen de 2,5 en 4,5 meter en heeft een volume van minimaal 120 tot maximaal 300 liter, om er voor te zorgen dat de golfsurfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen.

Standup paddle surfing kan gedaan worden in zowel grote golven, kleine golfjes als op binnenwater.