Vliegeren

Vliegeren is typisch ‘strands’.  Actief ontspannen en beleving van vlieger-plezier.

Het plezier dat wordt ervaren bij volledige controle over de vlieger is ongeëvenaard. Is het aanleren van het besturen van een vlieger al heel leuk; nog leuker wordt het als er vliegenfiguren in de lucht worden gemaakt en allerlei precisie en behendigheidsoefeningen worden uitgevoerd. Bij het vliegeren komt nauwelijks tot geen fysieke inspanning te pas zoals dat bijvoorbeeld het geval is bij het Powerkiten. Vergelijk het maar met wandelen versus hardlopen. Daarentegen legt de activiteit meer de nadruk op concentratie, precisie en reactievermogen.

Blokarten voor uw vrijgezellenfeest
Blokarten als vriendenuitje.

Vliegeren als groepsuitje

Vliegeren is een leuke activiteit voor deelnemers die het meer in een ontspannen verblijf op het strand zoeken. Het geeft een heerlijk vrijheidsgevoel op het strand: Er wordt nauwelijks fysieke inspanning gevraagd terwijl het wel om een typische activiteit op het strand gaat. De groep helpt elkaar om de vliegers onder controle te krijgen. Hierna komen de luchtfiguren en de precisie oefeningen die tot hilarische situaties kunnen leiden.

Vliegeren kan als zelfstandige activiteit (‘Activity Only’) worden geboekt, als onderdeel van een groter programma of als pauze bij vergadering of seminar. Het is de basis die nodig is voor het Powerkiten en indirect voor sporten als Kitebuggyen, Landboarden, Flyboarden en Kitesurfen. In die zin, niet alleen leuk maar ook nog leerzaam.

Blokarten voor uw vrijgezellenfeest
Al onze blokarts opgesteld voor gebruik.

Programma & Prijs

  • Uitleg over veiligheid, strandregels en het besturen van vliegers;
  • De instructeur doet het voor waarna jullie het van hem of haar overnemen;
  • Vliegeren, het maken van luchtfiguren en (bij 1.5 of 2 uur) precisie oefeningen.

♦  € 15.00 per uur, vanaf 20 p. ♦  € 19.50, vanaf 10 p. Programmaduur: 1, 1.5 of 2 uur  ♦  Kleinere groep? Vraag naar de mogelijkheden.

Kom iets 'strands' doen zonder al teveel inspanningen!