Leren Vliegeren

Leren Vliegeren

Je wilt leren vliegeren maar, hoe doe je dat? Waar moet je op letten? Welke vlieger is geschikt voor jou? Neem een vliegerles en krijg alle antwoorden!

Er zijn verschillende soorten vliegers die elk hun eigenschappen hebben. Zo zijn er vliegers die horizontaal- of verticaal georiënteerde kracht leveren of die van allebei de krachtrichtingen leuke dingen doen. Er zijn ook vliegers die juist geen kracht leveren maar wel soepel en precies door de lucht bewegen.

De Vliegerles

In deze les leer je de basisbeginselen van het vliegeren. Aan het einde van de les kun je aan de slag met een eigen vlieger.

Na uitleg over je veiligheid en die van anderen, hebben we het over de verschillende soorten vliegers die er zijn. Vervolgens leren wij je hoe je moet opbouwen en klaarleggen, sturen, starten, vliegeren, landen en (minstens zo belangrijk) opruimen! Aan het eind is er gelegenheid je vragen te stellen.

Met deze basis kun je aan de slag met een eigen vlieger en weet je ook welke vlieger je het beste kunt kopen, misschien wel met het oog op doorgroei naar Powerkiten, Kitebuggyen, Flyboarden of het Kitesurfen. Vliegeren is de basis voor al deze sporten.

De 2-lijns vliegers die voor dit programma worden gebruikt zijn vliegers die bedoeld zijn als instapmodel voor de vliegersport. Dat is een hele stap verder als de fun vliegers. Ze kenmerken zich door controleerbare wendbaarheid, precisie en soepel vluchtgedrag. Ze ontwikkelen niet of nauwelijks kracht. Zo kun je veilig alle aspecten van het vliegeren leren.
Als je al ervaring hebt met fun vliegers en je beheerst deze goed, dan raden wij je aan om eens naar de Powerkiteles te kijken.

De Vliegerles is geschikt voor kinderen, medioren en senioren.

Prijs Vliegerles

Vliegerles: € 39,00 pp. Tijdsduur: 1,5 uur. Minimum aantal deelnemers: 3.
Individueel of met z’n tweetjes kan ook. Kosten: € 100,00 totaal.

Beoordelingen

Wij scoren van 5 sterren, berekend uit reviews van klanten.

(Blokart) Weer & Nieuws

Za + Zo: Zeer goed! (Update: Vr. 14 Okt.)

Blokarten ook bij hoogwater en oostenwind.
Bel/Call/Ruf an: +31 (0) 6 2222 8092