Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest vieren? Laat de vrijgezel dan nog maar eens lekker uitwaaien en kom naar het strand van IJmuiden.

Als organisator maakt u het zich dan vást een stukje makkelijker! Met spectaculaire Powerarrangementen met strandactiviteiten zoals blokarten, powerkiten, kitebuggyen en Ribboat varen of blokarten met iets rustigers er bij wordt het zeker een geweldige dag. Na afloop is er altijd gelegenheid om te loungen ent te bieren en barbecuen in paviljoen Hightide.

 

IJmuiden is goed bereikbaar met de auto en met het OV.  Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden.
En als jullie willen voortzetten in Amsterdam: het is maar 35 minuten rijden naar het centrum.

Vrijgezellenfeest met blokarten

Blokarten

Blokarten in IJmuiden. Het brengt de sensatie van snelheid en vrijheidsgevoel. Blokarten op strand IJmuiderslag kan ook bij hoogwater en oostenwind.

Vrijgezellenfeest met een Power arrangement.

Power Arrangementen

Power arrangementen met oa. Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen, Brandingraften of Ribboatvaren. Arrangementen voor liefhebbers van kracht, snelheid en techniek. Na het Powerarrangement honger gekregen? Hoogste tijd voor paviljoen Surf & Food! >>

Vrijgezellenfeest met blokarten en barbecue

Sports & Food

Blokart arrangementen of Power arrangementen vol actie en avontuur met eén of meer activiteiten en uit te breiden met ontvangst, lunch, borrel en een barbecue op het strand.

Vrijgezellenfeest met blokarten en barbecue bij paviljoen hightide.

Biertje en Barbecue

Na de activiteiten is het goed bijkomen, bieren en Barbecuen in paviljoen Hightide. Dit nieuwe, eigentijdse paviljoen bereid heerlijke gerechten van biologische ingrediënten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team.

Contact ons voor info of vrijblijvende offerte

Contact