Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest vieren? Laat de vrijgezel dan nog maar eens lekker uitwaaien en kom naar het strand van IJmuiden.

Als organisator maakt u het zich dan vást een stukje makkelijker! Met spectaculaire strandactiviteiten zoals blokarten, powerkiten, kitebuggyen, Ribboat varen eventueel gecombineerd met een wat rustiger activiteit, wordt het zeker een geweldige dag. Na afloop is er altijd gelegenheid om even bij te komen en heerlijk te loungen, bieren en te barbecuen in het nieuwe paviljoen Surf & Food dat maaltijden uit biologische ingredienten bereid, geserveerd door een enthousiast, vriendelijk en attent team.

 

IJmuiden is goed bereikbaar met de auto en met het OV.  Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden.
En als jullie willen voortzetten in Amsterdam: Het is maar 25 minuten rijden.

Vrijgezellenfeest met blokarten

Blokarten

Blokarten in IJmuiden. Het brengt de sensatie van snelheid en vrijheidsgevoel. Blokarten op strand IJmuiderslag kan ook bij hoogwater en oostenwind.

Vrijgezellenfeest met een Power arrangement.

Power Arrangementen

Power arrangementen met oa. Blokarten, Powerkiten, Kitebuggyen, Brandingraften of Ribboatvaren. Arrangementen voor liefhebbers van kracht, snelheid en techniek. Na het Powerarrangement honger gekregen? Hoogste tijd voor paviljoen Surf & Food! >>

Vrijgezellenfeest met blokarten en barbecue

Sports & Food

Leuke sportieve arrangementen vol actie en avontuur met eén of meer activiteiten en eventueel uit te breiden met ontvangst, lunch, borrel en een barbecue op het strand.

Vrijgezellenfeest met blokarten en barbecue bij paviljoen surf and food.

Paviljoen Surf & Food

Na de activiteiten is het goed bijkomen, bieren en Barbecuen in paviljoen Surf & Food. Dit nieuwe, eigentijdse paviljoen bereid heerlijke gerechten van biologische ingrediënten die worden geserveerd door een enthousiast, attent en vriendelijk team.

Contact ons voor info of vrijblijvende offerte