Vrijgezellenfeest IJmuiden

Ideeën voor een bijzondere vrijgezellendag op het strand van IJmuiden

Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen, vrouwen en eventueel met ouders er bij organiseert: elke activiteit kan naar eigen kunnen worden gedaan. Onze locatie in IJmuiden is dicht bij Amsterdam. Bijvoorbeeld een uurtje Blokarten op het strand past al snel in een dagprogramma. Doe er een activiteit bij en de middag is ingevuld. Reserveer een barbecue en het vrijgezellenfeest is compleet. Zoek je ideeën of neig je naar een complete viering op het strand?

Laat ons je helpen

als je ideeën zoekt voor een vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest activiteiten overzicht

Het activiteiten overzicht voor een bijzonder vrijgezellenfeest op het strand van IJmuiden

 

  • Een uur iets leuks doen of een activiteit er bij om de middag in te vullen;
  • Afsluiten met een lékker biertje en bbq maakt de vrijgezellendag compleet;
  • Powerarrangementen voor ultieme strand beleving.

Blokarten

Blokarten is de meest gekozen strand activiteit, omdat het snel aanleert, nauwelijks fysieke kracht kost en het voelt alsof het vanzelf gaat. Er moet  wind voor zijn,  maar met Blokarten kan worden geraced tot ruim 70 km per uur. Na een korte instructie is het tijd de wind in het zeil te laten vallen en over het parcours te rijden. Lukt het om de bocht door te komen? Blokarten brengt lol en de vrijgezel -voor wie het toch allemaal is bedoeld- krijgt nog even een ongekend vrijheidsgevoel mee.

Prijs pp., vanaf 12 jaar
€ 20,00 1 uur 2p. met 1 kart
€ 30,00 1 uur, ieder 1 kart
€ 45,00 1.5 uur ieder 1 kart
 

Ribvaren

Ribvaren op Zee is PurePowerExitement. Met grommende motor kan onze Ribboat 80 km per uur en dat is over het water écht HARD. Vooraf wordt wel een uitgebreide instructie gegeven want veiligheid gaat voor alles. Ook wordt veiligheids materiaal aangereikt zoals helm, zwemvest en waterkleding die uiteraard verplicht is te dragen. Nadat is ingestapt en jullie zijn vastgegespt voelt het een beetje als een 8-baan. Langzaam varen jullie de haven uit en bij het kleiner worden van de objecten op land gaat de gashandle open…

Prijs pp.
Vanaf € 35,00

 

Kom Ribvaren op Zee!

Powerkiten

Powerkiten laat je al je spieren voelen, ook de lachspieren want, het brengt altijd weer veel lol. Is het besturen van zo’n kite al een dingetje, de enorme trekkracht laat de benen nauwelijks aan de grond. Bij het vrijgezellen programma Powerkiten wordt die trekkracht op de schoenzolen gezet waardoor meters over het zand kan worden gegleden. Dit kan ook zittend worden gedaan, het liefst op droog zand natuurlijk. Mísschien is er dezelfde avond al énige spierloomheid.

 Prijs pp., vanaf 12 jaar

€ 30,00 Tijdsduur: 1.5 uur
Vanaf 5 p.

Outdoor Lasergamen

IJmuiden was tijdens WO2 een prominent onderdeel van de Duitse Atlantikwall. Veel bunkers zijn bewaard gebleven en in dit unieke en uitermate geschikte landschap van duinen, duinpaden, bush en bunkers wordt het Outdoor Lasergamen gespeeld. Twee groepen tegenover elkaar die diverse scenario’s tot een goed einde moeten brengen. Samenwerken is een must, anders gaat ‘de vijand’ winnen en dat kan natuurlijk niet. Outdoor Lasergamen is een avontuurlijk spel dat bij een biertje na afloop alleen winnaars kent.

 Prijs pp.
€ 25,00 vanaf 10 p. 

Outdoor Lasergamen

Kitebuggyen

Kitebuggyen is ‘the X-Sport’ van het strand. Kitebuggyers halen meer dan 120 km met hun WindEngines: Speciaal voor trekkracht ontwikkelde Powerkites. Zó snel gaan we dit natuurlijk niet doen. De Powerkites die worden gebruikt leveren veel kracht maar sturen langzamer zodat alles te handlen blijft. Als de Powerkite onder controle is, is het tijd voor de kitebuggy en te leren hoe de Powerkite gestuurd moet worden om te Kitebuggyen. Geweldig gevoel als het lukt: Yésss!!

Prijs pp.
€ 55,00 vanaf 5 p.

  

Expedition Robinson

Expedition Robinson staat voor overleving. Na te zijn aangespoeld op een onbewoond eiland is er weinig tijd om uit te rusten want er moeten opdrachten worden uitgevoerd op 6 verschillende onderdelen. Er moet slim en tactisch worden gespeeld en ook zal het uithoudingsvermogen getest. Omdat verschillende teams het tegen elkaar opnemen is Expedition Robinson bij uitstek geschikt voor een grote groep vrienden en vriendinnen die een apart vrijgezellenfeest willen vieren op het strand van IJmuiden.

Prijs pp.
€ 35,00 vanaf 20 p.

 

Expedition Robinson

Archery Combat

Archery Combat is een variant op zowel boogschieten als paintballen: Je schiet op elkaar! Bij dit spel kunnen zowel paintball fights als boogschiet teamspellen worden gespeeld.

Prijs pp.
€ 25,00 vanaf 18 p.

Flyboarden

Bij het Flyboarden wordt over het strand gereden met een zwaar oversized skateboard op luchtbanden. Ook zo’n typische strand sport die je niet elke dag doet. Hiernaast maken Flyboarders fantastische sprongen en tricks on Air. Wij blijven echter wel op de grond! Als de Powerkite goed bestuurd kan worden, wordt geleerd hoe die te gebruiken voor het Flyboarden. Het brengt euforie als eenmaal zelfstandig op het board over het strand wordt gereden. Yess!! again.

Prijs pp.
€ 55,00 vanaf 5 p.

  

Beach Challange

De Beach Challenge bestaat uit Beachvolleybal, Knotshockey, Ultimate Frisbee, Beachtafette, Beach trefbal én het sublieme touwtrekken. Een Sport & Spel programma máár… aan elke áctiviteit zit een hilariteit. De Beach Challenge is een echt ‘lekker uitwaaien aan Zee programma’ die zich het best leent voor een vrijgezellenfeest die uit een grote groep vrienden en vriendinnen bestaat. Het programma is in principe competitief wat het nog iets extra’s geeft. Als jullie willen gaan voor sportieve lol met elkaar, is dit dé keuze.

 Prijs pp.
€ 35,00 vanaf 20 p.

 

Beach Challenge

Zandfiguren maken

Prijs pp.
€ 20,00 vanaf 20 p.

 

 

Contact voor vrijblijvende info of bel 06 2222 8092