Zandfiguren maken

 

dagje uit, dagje uit ijmuiden, dagje weg, dagje weg ijmuiden, blokarten, blokarten ijmuiden, teambuilding, teambuilding ijmuidenzandfiguren, zandsculpturen, zandfiguren maken, zandsculpturen maken, zandfiguren bouwen, zandsculpturen bouwen

 

 

 

 

Zandfiguren maken is een creatieve activiteit aan de vloedlijn van het strand. De groep maakt een beeldhouwwerk van zand en water dat met allerlei hulpmiddelen wordt bijgeschaafd tot het uiteindelijke kunstwerk. Voordat dit zo ver is moet wel worden gepland en overlegd. Hierbij ontstaan levendige discussies en moeten de juiste bouwers zich bezig houden met de voor hen juiste activiteiten. De bouwopdracht kan een persoon, tafereel of gebouw zijn hetgeen vaak tot hilarische kunstwerken leidt die zich soms moeilijk laten interpreteren door andere groepen.

 

 Zandsculptuur bouw, zandsculpturen bouwen, zandfiguur bouw, zandfiguren bouwenzandsculpturen maken, zandfiguren maken, zandsculpturen bouwen, zandfiguren bouwen

 

 

 

Zandfiguren maken als groepsuitje

Zandsculptuur bouw kan als zelfstandige activiteit of als onderdeel van een programma met meer activiteiten worden ingezet. Even iets anders tussen de sport door! Dus ook geschikt voor deelnemers die niet kunnen of willen sporten. Het is een echte teamactiviteit, want de bouwopdracht kan alleen slagen als er goed wordt samengewerkt. Hiernaast is er veel lol: er ontstaan de vreemdste zandfiguren (die dan wel precies uitbeelden waar het bij de bouwopdracht om gaat), hilariteit ten top. Zandsculpturen bouw is een aanrader voor teambuilding, bedrijfsuitjes en groepen die elkaar iets op bijzondere wijze willen vertellen.

 

Zandfiguren maken combineren met andere activiteiten

Je kunt deze activiteit in principe met alle andere activiteiten combineren mits het weer het toelaat. Zandfiguren maken is dan het creatieve onderdeel van jullie uitje. Ga naar de tab Arrangementen om wat ideeën op te doen.

 

 

zandsculpturen maken, zandsculpturen bouwen, zandfiguren maken, zandfiguren bouwenvrijgezellenfeest, vrijgezellenfeest met zandsculzandsculptuur bouw, zandsculpturen bouwen, zandfiguren bouwen

 

 

 

 

 

Programma Zandfiguren maken

  • Uitleg over het programma en de middelen die ter beschikking staan;
  • Het verstrekken van de bouwopdracht en beginnen met bouwen;
  • Aan het einde moeten de teams elkaars onderwerp raden;
  • Eventueel met prijsuitreiking voor het mooiste zandfiguur of de beste uitvoering van de bouwopdracht.

 

Prijs Zandfiguren maken

Van 5-10p: € 22,50 pp.;
Van 10-20p: € 17,50 pp.;
Vanaf 20p.: € 15,00 pp.

Tijdsduur: 1.5 – 2 Uur.

Zandfiguren maken combineert makkelijk met andere activiteiten. Het wordt meestal met een andere activiteit geboekt of in een groter programma opgenomen. Je kunt er een leuke en relaxte strandmiddag van maken of je wisselt het af met een Powersport als je deelnemers in je groep hebt die dat juist leuk vinden.

 

Zandfiguren maken en Blokarten

zandfiguren maken, zandfiguren bouwen, zandsculpturen maken, zandsculpturen bouwenblokarten, blokarten ijmuiden, strandzeilen, strandzeilen ijmuiden, windkarten, windkarten ijmuiden

 

 

 

 

De spectaculaire dynamiek van het Blokarten afwisselen met de relatieve rust van een creatieve teamopdracht waar discussie, planning en een goede dosis fantasie tot levendige discussie en vooral verrassende resultaten kan leiden.

 

Zandfiguren maken en Vliegeren

zandsculpturen bouwen, zandsculpturen maken, zandfiguren maken, zandfiguren bouwenvliegeren, precisie matras vliegeren, kiten

 

 

 

 

Dit is een arrangement dat helemaal inspeelt op het strandgevoel: Ontspanning, je bezig houden met activiteiten die echt bij een stranduitje horen en je echt even helemaal weg doen voelen.

 

Zandfiguren maken en Powerkiten

Zandfiguren maken, zandfiguren bouwen, zandsculpturen maken, zandsculpturen bouwenPowerkiten, Krachtvliegeren, Powerkiten IJmuiden, Krachtvliegeren IJmuiden, Powerkiten Aerozone

 

 

 

 

Zandsculpturen maken voor het teamwork en het Powerkiten voor de gespierde sportactivisten van de groep. Creativiteit en Windkracht beleving, voor ieder wat wils.

 

Zandfiguren maken en Frisbeegolf

vrijgezellenfeest, vrijgezellenfeest met zandsculzandsculptuur bouw, zandsculpturen bouwen, zandfiguren bouwendiskgolf, diskgolf ijmuiden, frisbee golf, frisbee golf ijmuiden, frisbeegolf Aerozone.

 

 

 

 

Een strandarrangement voor genieters. Beide activiteiten hebben iets met concentratie, levendige discussie en precisie en worden op het strand en in de duinen gedaan. Het arrangement laat je genieten van de rust in de natuur.

Meer info over zandsculpturen bouw

 

Er zijn wereldwijd wedstrijden en tentoonstellingen. De zandsculpturen die daar worden gebouwd zijn adembenemend mooi.
Een van de bekendste festivals op dit gebied is het zandsculpturen festival Zeebrugge en Blankenberge maar, ook in Nederland zijn er Nationale kampioenschappen waarvan de link hier een mooi voorbeeld geeft en.. in Scheveningen vindt elk jaar het International Sand Sculpture Festival plaats. Mogelijkheden genoeg dus, alhoewel wij niet echt een overkoepelende zandsculptuur bouw vereniging hebben kunnen vinden. Voor het bouwen van zandsculpturen wordt speciaal zand gebruikt. Zeezand is eigenlijk niet geschikt omdat het vanwege de hoekige structuur te weinig ‘plakt’. Daarom mengen wij het zand zodat het toch de mogelijkheden biedt die nodig zijn in de geest van de aangeboden uitjes.